‘Groot Edams Dictee in het Café’

‘Groot Edams Dictee in het Café’

 
Gezien het succes van de eerste editie van het ‘Groot Edams Dictee in het Café’ kan een vervolg niet uitblijven. De tweede editie van het Groot Edams Dictee’ wordt gehouden op zaterdag 7 maart.

Zo’n veertig deelnemers durfden het vorig jaar aan om mee te doen en struikelden over woorden als ‘cappuccinootje’, ‘clichés’ en ‘mcdonaldisering’. Maar het plezier was er niet minder om.
In De Harmonie liggen zaterdagmiddag 7 maart de schriftjes en pennen klaar voor mensen die willen strijden voor eeuwige roem.Lydia Rood


Schrijfster Lydia Rood heeft opnieuw toegezegd dit speciale dictee te willen schrijven. En natuurlijk zal de geschiedenis van Edam een prominente rol spelen. Vind je het leuk om deel te nemen aan Het Groot Edams Dictee in het Café 2020 en woon je in de gemeente Edam-Volendam?  Geef je dan snel op via info@harmonie-edam.nl. De kosten zijn 10 euro.


BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook