Groeiende belangstelling voor Lichtjesavond

Groeiende belangstelling voor Lichtjesavond

Het lijkt erop dat de Lichtjesavond in Edam kan uitgroeien tot een nieuwe traditie. Afgelopen vrijdag werd voor de tweede maal de sfeeravond georganiseerd rond de Speeltoren. Dit mooie stukje centrum leent zich – ook op regenachtige dagen – prima voor een mooie en gezellige avond. Met meer bezoekers dan de eerste editie groeit de avond langzaam uit tot een mooie start van de kerst(inkopen).

De prachtige winkel van Sas Bloemiste is traditiegetrouw het stralend middelpunt van de Kleine Kerkstraat / Lingerzijde. Omliggende winkels waren eveneens open en op het terrein van de toren kon je je warmen een vuur, drankjes (Prinsenbar) en muziek.

Jane en John van de muziekwinkel aan het Spui zorgden daar voor een echt kerstsfeertje! Mina verkocht hapjes vanuit een oude bakkerskar en Marissa Zeppi had haar mobiele pizzaoven naar de Kleine Kerkstraat verplaatst. Bij de winkels kregen klanten 10% korting en een bonnetje om gratis een drankje af te halen en makelaar Joris Westerneng van Van Overbeek Makelaars trakteerde de langslopende bezoekers op een gevulde koektrommel.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook