Griepprik was juist zo gepiept!

In de vorige editie van de Stadskrant reageerde Peter Bakker op de manier waarop de griepprik dit jaar was georganiseerd. Hij keerde om. Een plaatsgenote had een andere ervaring.

“Beste Peter, omdat jij omgekeerd bent bij de rij voor de griepprik, meld ik je hierbij hoe het mij vergaan is.

Er stond inderdaad een lange rij, zag ik bij aankomst. Toen ik erin stond bleek het erg mee te vallen. Iedereen hield zich aan de strepen en het schoot snel op. Ik denk dat ik nog geen vijf minuten buiten heb gestaan en het was gelukkig droog en niet koud.

Binnen stond bij de deur iemand bij het desinfecteerspul en ik kon direct doorlopen naar iemand die vroeg van welke praktijk ik was. Daar werd de stroom in tweeên gesplitst en liep ik door naar de volgende, die me een bonnetje gaf. Meteen door naar de prikruimte, waar ik niet eens de tijd had om mijn jas uit te doen; ik was al aan de beurt.

Door de achteruitgang naar buiten en het was gepiept. Later kwam ik mensen tegen die precies het zelfde vertelden. Het verschil met voorgaande jaren was wel dat het geen bejaardensociëteit was, toen zag je mensen die je anders nooit sprak en kon je gezellig informatie over je kwalen uitwisselen. Tot volgend jaar!”
Jos de Pijper
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook