Gratis training voor vrouwen met autisme

Gratis training voor vrouwen met autisme

Vrouwen met een baan, een relatie, kinderen en vrienden. Intelligente vrouwen, die voldoen aan de sociale verwachtingen. “Als ik mensen vertel dat ik een autismecoach ben, hebben mensen vaak een ander beeld van wie ik in mijn praktijk coach.” Aan het woord is Melisa Visser, de in Volendam woonachtige coach voor jongvolwassenen met autisme.

“Ze verwachten een sociaal onhandige persoon, die gefascineerd is door techniek en die zich niet kan inleven in anderen. Misschien door wat we in de media tegenkomen? Denk aan Dustin Hoffman in Rainman of Sheldon in de big bang theory.”

“Ze verwachten niet dat iemand met autisme aardig en meelevend overkomt, getrouwd is, drie kinderen heeft en soms zelfs een sociaal beroep als arts uitoefent.”

Voor de buitenwereld weinig merkbaar, maar voor deze persoon zelf een dagelijkse innerlijke strijd.

Ben jij of ken je iemand die graag weer baas wil worden over zijn leven en zich niet meer wil laten leiden door verwachtingen van anderen.

Woensdag 30 oktober geeft Melisa een gratis training over 9 stapmodel over “meer grip op je leven”. In deze online training geef ik je handvatten hoe jij weer regie gaat nemen over je leven.
Schrijf je gratis hier in: www.ban-pe.nl/webinar/
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook