Gratis cursus ‘meer zelfvertrouwen’

Indigo Noord-Holland organiseert een cursus gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen. Voel je je onzeker, neig je om jezelf kleiner te maken dan je bent en vind je het lastig om jezelf te zijn bij anderen? Dan is deze training iets voor jou.

“We geven je inzicht in hoe een tekort aan zelfvertrouwen ontstaan, geven tips en doen oefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten.”

De cursus start op dinsdag 2 juni 2020.
De cursus heeft 5 bijeenkomsten van elk 1,5 uur. De bijeenkomsten vinden plaats op 9, 16, 23 en 30 juni van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Deze cursus zal online en interactief gegeven worden volgens de methodiek van Study2go (Live Online Leren, oftewel LOL). Dit gaat via een beveiligde webex verbinding. De deelnemers hebben vooraf met een docent van study2go een test om in de juiste omgeving te komen.

Cursusleider: Angelique Huiberts. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Belangstellenden kunnen zich opgeven via secretariaatindigo@indigonoordholland.nl of via 088-357 11 00. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook