Gratis compost scheppen bij HVC tijdens Compostdag

Binnenkort gaat de zon weer lekker schijnen, je kan weer eens lekker buiten in de tuin een kop koffie drinken en genieten van de eerste bloemen die beginnen te bloeien. Verwen je tuin extra door de aarde te verrijken met een bijzondere grondstof: compost! Deze grondstof maakt HVC van jouw ingeleverde gft & etensresten. Kippenbotjes, klokhuizen en koffieprut vormen namelijk de basis voor compost. Om je te bedanken voor het scheiden van jouw gft & etensresten bieden HVC en de gemeenten tijdens de Compostdag op 28 maart gratis compost aan.

Tijdens de Compostdag op zaterdag 28 maart kan je tussen 08.00 tot 15.00 uur gratis compost ophalen bij de compostering in Purmerend (Netwerk 60-62). Je kan een aantal zakken of een aanhanger meenemen om het compost in te vervoeren.

Let op: Het is verplicht om een aanhanger af te dekken met een zeil of net. Hierop staat een forse boete als je dit niet doet. Meer informatie over gft & etensresten en het scheiden van afval vind je op www.hvcgroep.nl/gft. Op www.compostdag.nl is meer informatie over de Compostdag te vinden.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook