Gijs Idema Trio op zondagmiddag in jazzclub

Gijs Idema Trio op zondagmiddag in jazzclub

Het Gijs Idema Trio wordt vaak geprezen om de karakteristieke sound, die te kenmerken valt als dynamisch, lyrisch met veel ruimte voor interactie.

Ze weten de luisteraar te boeien met een frisse benadering van de hedendaagse muziek. Het trio zoekt de grenzen op van wat deze bezetting te bieden heeft en komt daarmee tot een vernieuwend concept waarin ze voornamelijk eigen composities spelen en alle drie de bandleden van essentieel belang zijn.

In het verleden speelde het trio op diverse festivals en podia zoals het Festival Jazz International Rotterdam, Jazzfest Amsterdam, Bimhuis en het LantarenVenster. Ook wonnen ze het Prinses Christina Concours, de Leidse Jazz Award en de Expression of Art Award. In januari 2018 bracht het trio hun debuut album 'Squares' uit.
Zondag 16 december spelen zij in Jazzclub Mahogany Hall (Mahogany Sessions). Zeevangszeedijk 7 Edam. Aanvang: 16.00 uur. Zaal open: 15.00 uur. Toegangsprijs € 5,-.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook