GGD Zaanstreek-Waterland zet prikbus in

Naast de vaccinatielocaties in Purmerend en Koog aan de Zaan zet de GGD vanaf 12 juli ook een prikbus in. De bus komt op plekken in de regio waar de vaccinatiegraad achterblijft.

De GGD hoopt dat meer inwoners zich door het inzetten van de prikbus laten inenten tegen het coronavirus. Vanaf maandag 12 juli staat deze prikbus op de parkeerplaats aan de Parallelweg in Volendam.
De bus staat daar de komende periode op: - zondag van 10.00 tot 17.00 uur - maandag en dinsdag van 12.00 tot 20.00 uur

Iedereen van 12 jaar en ouder kan er zonder afspraak terecht voor een prik tegen corona. Het gaat om de eerste prik van BioNTech/Pfizer of in het geval van Janssen de enige prik. 18-plussers kunnen kiezen uit het Janssen vaccin of BioNTech/Pfizer vaccin. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar en zwangeren krijgen het BioNTech/Pfizer vaccin. Hoe lang de bus op deze plaatsen staat is afhankelijk van het gebruik dat ervan wordt gemaakt.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook