Gezellige winterfair op 8 en 9 december in Oosthuizen

Gezellige winterfair op 8 en 9 december in Oosthuizen

Het belooft weer gezellig te worden op 8 en 9 december 2018 in Oosthuizen. Na de afgelasting vorig jaar door de regen op de zaterdag en de hevige sneeuwval op de zondag krijgt de organisatie dit jaar een herkansing.

Op zaterdag 8 december wordt op het gemeentehuisplein te Oosthuizen van 16:00 tot 19:00 uur een prima programma neergezet tijdens het ‘Open podium’ met diverse leuke optredens. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Meindert Otsen (06 21991284). Vanaf 19:00 uur wordt voor jong en oud het avondprogramma door het duo Kees & Ko ingevuld. Deze artiesten, ook wel het Noord-Hollandse professionele allround duo genoemd, spelen tot 23:00 uur op het podium.

Zondag is van 13:00 tot 18:00 uur een Kerstmarkt, wat een gezellig spektakel belooft te worden met kerstmuziek op de achtergrond en zo gauw het donker wordt gaan de lichtjes in de kramen en op het plein aan. Mochten belangstellenden een plek op de Kerstmarkt willen dan kan contact worden opgenomen met Gerard Stokman (06 22136275). Wie heeft dan geen trek in handgemaakte chocolade bonbons die ter plekke worden gemaakt?

Op beide dagen slaat café Seevanck de handen ineen met pizza Maestro en HetMomentje.nl, de beste frietbakker van Utrecht e.o. en niet te vergeten, die ‘de roots’ in Oosthuizen heeft liggen en vorig jaar een succesnummer bleek te zijn. De combinatie van café Seevanck en pizza Maestro kent tijdens deze Winterfair een primeur in een samenwerking die zich volgend jaar als een nieuw horecabedrijf in het voormalige gemeentehuis gaat vestigen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook