Genieten tijdens de Winterfair op 8 en 9 december in Oosthuizen

Genieten tijdens de Winterfair op 8 en 9 december in Oosthuizen

‘We hopen op beter weer dan vorig jaar’, zo begint Meindert Otsen als medeorganisator van de Winterfair dat op 8 en 9 december op het gemeentehuisplein te Oosthuizen wordt georganiseerd. De zaterdag viel vorig jaar letterlijk door de vele regen in het water en werd uitgeweken naar café Seevanck van Meindert.

‘Op de zondag werden wij verrast en moest de Kerstmarkt worden afgelast door hevige sneeuwval. Gelukkig kon een week later dit alsnog een herkansing krijgen. Het geeft wel de kracht en de flexibiliteit van de organisatie weer’, zo vult medeorganisator Gerard Stokman aan.

Jong en oud
Dit jaar wordt weer een prima programma op de beide dagen neergezet. Op zaterdag 8 december a.s. wordt met de Winterfair van 16:00 – 19:00 uur gestart met een ‘open podium’ dat, net als vorig jaar, weer diverse leuke optredens zal opleveren. Hiervoor kunnen belangstellenden zich nog steeds opgeven bij Meindert Otsen (06 21991284). Van 19:00 – 23:00 uur wordt het voor jong en oud genieten geblazen met Kees & Ko, het Noord-Hollandse professionele allround duo!!
Kerstmarkt
Zondag 9 december krijgt om 13:00 uur de Winterfair een vervolg met een gezellige Kerstmarkt. Hier kunnen belangstellenden zich nog bij mij inschrijven, zo vertelt Gerard Stokman (06 22136275). Nieuw is dat tijdens de Kerstmarkt verse stroopwafels worden gebakken en chocolade bonbons worden gemaakt.  Het belooft een gezellig spektakel te worden dat tot 18:00 uur duurt met kerstmuziek op de achtergrond, verlichte kraampjes en de loterij dat regelmatig onder de bezoekers plaatsvindt.

Eten en drinken
De keuken van café Seevanck slaat die dagen de handen ineen met pizza Maestro en HetMomentje, de beste frietbakker van Utrecht e.o. en niet te vergeten, die ‘de roots’ in Oosthuizen heeft liggen en vorig jaar een succesnummer bleek te zijn. De combinatie van café Seevanck en pizza Maestro kent tijdens deze Winterfair een primeur in een samenwerking die zich volgend jaar als een nieuw horecabedrijf in het voormalige gemeentehuis gaat vestigen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook