Gek op Edam? Word vrijwilliger van het Edams Museum !

 

Vreemd genoeg gaan mensen soms de hele wereld over maar zijn ze nog nooit in hun eigen museum geweest. Dat terwijl we een uniek museum in Edam hebben staan, 500 jaar oud met een echte drijvende kelder. En niet te vergeten ons Raadhuis waar elk jaar een nieuwe expositie wordt getoond.
Om te zorgen dat ook dit seizoen, dat loopt van 2 april tot 23 oktober, het museum en stadhuis weer open kunnen, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Vind U het leuk om gastheer of vrouw te zijn ( kaartjes verkopen, meegeven folder museum en soms een vraag beantwoorden ) een ochtend of middag in de 1 of 2 weken? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Astrid Lagerburg : 0646608546 of mail naar astridlag@gmail.com
U hoeft geen talenwonder te zijn want alle informatie staat op folders in meerdere talen.
Weet U dat als U vriend van het museum wordt U voor maar 10 euro ( meer mag natuurlijk ook) onbeperkt het museum en stadhuis kunt bezoeken?
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook