Geen Kermis wel sfeer in de Harmonie

Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus kun je bij de Harmonie weliswaar geen kermis vieren maar wel heerlijk eten bij de vaste  kok Wim  Doets.
“We hebben een mooi menu komende weken, zie hiervoor de advertentie in deze krant,” aldus de kok van voorheen de Koggehoorn in Oosthuizen die zich in de kleine keuken van de Harmonie helemaal thuis is gaan voelen.

DJ Faza Faza en Rebel F
Vrijdag 28 augustus 22.00 uur.
Na het eten kruipen deze twee Edammer DJ’s achter het mengpaneel om voor de dertig vooraf gereserveerden  een sfeervolle muziekavond te  verzorgen. Reserveren is noodzakelijk.

Quiz voor teams van vijf
Zaterdag doet de Harmonie traditioneel haar kermis Quiz op het terras langs de waterkant, ook al is er geen kermis dit jaar. Reserveren is ook hiervoor noodzakelijk. Aanvang is 20.00 uur.

DJ’s Freek en  Roemer
Zondagmiddag 14.00 uur.
Buiten koptelefoon op en binnen aan de tafel, sfeervolle muziek van de Harmonie draaiers Freek Leber en Roemer Vermeulen. Op het terras nog een rooktonnetje met paling en ’s avonds 20.00 uur voor een select (te reserveren ) publiek een kleine sessie van Edammer muzikanten die snakken naar  muziek maken.

In september kan gereserveerd worden voor:
Zaterdag 5 september Micha Molthoff en Daniël van Zweden 20 uur – entree 20 euro;
Zaterdag 12 september Mosselen eten (biefstuk of saté kan ook ) 18.00 uur;
Zondag 13 september spontaan bezoekers  songwriters concert “ Red Cherry Moon” 19.00 uur – vrij entree;
Zaterdag 19 september Kees Dusink ode aan Peter Green 20 uur – entree 15 euro;
Zondag 20 september Art Rose Edam – songs van de onlangs verschenen LP – vrij entree;
Zondag 27 september – muzikale ontmoeting van Dennis Burke, Mike  Kamp, Luuk de Boer , Romano Veldwijk en Siem Kees 19.00 uur – vrij entree;
Zaterdag 1 oktober – Erwin van Ligten solo concert – 20 uur – entree 15 euro.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook