´Ga direct aan de slag met eenrichtingsverkeer!´

Begin maart 2020 zouden volgens een toezegging van de verantwoordelijke wethouder regulerende verkeersborden worden geplaatst om eenrichtingsverkeer in te stellen.
Er is vele jaren gepraat over deze ernstige problematiek en nu nog weer een inspraakronde.  Hoe ver wil je gaan !

Reeds in 1974 ! (46 jaar geleden) was er al sprake van een verkeersplan om deze aangelegenheid te regelen, er is nadien nauwelijks wat gebeurd terwijl het verkeer en verkeersbewegingen zeer sterk zijn toegenomen.

Als we naar Monnickendam, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik kijken (allen met monumentale binnensteden en dezelfde verkeersproblematiek) is er in deze steden al vele jaren eenrichtingsverkeer.
Kunt U zich de Amsterdamse grachtengordel voorstellen met tweerichtingsverkeer?
Wij hebben hier de twijfelachtige eer dat er al jarenlang wordt beloofd dat er actie wordt ondernomen en nu weer inspraak en vertraging.

Elke dag zien we de problematiek dat er auto's 100 meter moeten terugrijden om ruimte te maken voor een tegenligger (vaak met de nodige onderlinge spanning).
En dan hebben we het nog niet over de vele stuk gereden stoepen in de loop der jaren.
Deze straten zijn ooit gemaakt voor paard en wagen en niet voor 2 baans autoverkeer.
Wethouder en verantwoordelijken ga over tot actie en los daarmee het probleem op.
Deze brief is pittig gesteld maar er zit jarenlange frustratie achter over het feit dat er geen uitvoerend beleid is getoond,
Diverse bewoners woonachtig aan  de Voorhaven
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook