Fotowedstrijd 40 JAAR IVN Waterland

Fotowedstrijd 40 JAAR IVN Waterland

IVN Waterland bestaat in 2020 40 jaar. Mooi om stil te staan bij wat deze organisatie al 40 jaar doet. De veelsoortige activiteiten die door verschillende werkgroepen tijdens het lange bestaan zijn bedacht. “De natuur in Groot Waterland die wij onder de aandacht van ons publiek, de deelnemers aan onze activiteiten, brengen. Het lijkt ons mooi de natuur en IVN Waterland hoofdonderwerp te laten zijn in een fotowedstrijd.”

De foto’s moeten nieuwe foto’s zijn, die zijn gemaakt tussen 1 januari 2020 en 30 juni 2020 én zijn gemaakt in het gebied van IVN Waterland (zie kaart op de ivn waterland website).
Er zijn vier categorieën waarvoor kan worden ingezonden: Natuur, Landschap, Close up en IVN Waterland 40 jaar jong.

De wedstrijd staat alleen open voor amateurfotografen. Het maakt niet uit met wat voor camera je de foto maakt, het gaat om het beeld en de creativiteit. Foto’s gemaakt met een telefoon zijn uitgesloten van deelname.
Inzendingen: De foto’s moeten digitaal opgestuurd worden naar: snipredactie@gmail.com van IVN Waterland en moeten uiterlijk 31 juli 2020 in bezit zijn van IVN Waterland.
De uitslag volgt in september.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook