Fototentoonstelling toont nieuwe jazzgeneratie

Fototentoonstelling toont nieuwe jazzgeneratie

De jeugd van tegenwoordig

Afgelopen zondag werd een nieuwe fototentoonstelling geopend in jazzclub Mahogany Hall. Loes van Marle sprak de aanwezigen toe waarna Feyo Sickinghe van de Peter Guidi Foundation de expositie toelichtte: de jeugd staat centraal de komende maanden!

In de afgelopen jaren kreeg deze generatie in Mahogany Hall de ruimte om haar kunnen te tonen. Eén keer per maand, op de zondagmiddagen, staan de soms nog verbazingwekkend jonge podiumbestormers de sterren van de hemel te spelen.
Bestuurslid Loes van Marle heeft door haar contacten met instituten als het Amsterdams Conservatorium, vele nieuwe jonge talenten geïntroduceerd in de jazzclub. In de komende maanden kunt u deze nieuwe gezichten opnieuw van dichtbij bekijken op de schitterende foto’s van onze huisfotografen Cor van Bruggen en Paul Verbunt.
De tentoonstelling, die door Hüseyin Evrengün en Stephan van der Heijden is samengesteld, zal tot het eind van het seizoen in onze jazzclub te zien zijn.
Foto: Annick Sickinghe (voorheen Ann’d Friends)
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook