Foto-expositie Anneke Hilhorst ´Nohol-jongeren´ op de werf
´

Foto-expositie Anneke Hilhorst ´Nohol-jongeren´ op de werf
´

Vrienden 1982´Begin jaren tachtig kwam fotografe Anneke Hilhorst in contact met een hechte groep tieners in Edam die, zoals ze zelf omschrijft, bruisend, broeierig en wild hun eigen leven aan het uitvinden waren. Ze volgde de tieners soms als groep terwijl ze naar een feest of jongerencentrum Nohol gingen maar ook individueel.

Een van de vrienden uit deze groep is Freek Slot. Toen hij zijn foto’s doorkeek en deze prachtige foto’s van Anneke weer tegen kwam, wilde hij ze graag inlijsten en ophangen. Hij belde veel van de andere vrienden en vriendinnen op of zij hun foto’s ook wilden laten zien. Verschillende vrienden van toen doken hun fotoalbums in en zo is een mooie collectie bij elkaar gekomen om een heuse expositie te maken.
Anneke Hilhorst is vooral bekend geworden door kinderfotografie in verschillende leeftijdsfasen en heeft meerdere boeken uitgebracht.

De unieke expositie ´Vrienden 1982´ geeft een prachtig tijdsbeeld uit de jaren 80 en is te zien op scheepswerf Groot, Lingerzijde 25, 1135 AM Edam van 9 t/m 23 oktober 2021 van 10.00 – 12.00 en 13.00 tot 15.00 uur.

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook