Fietsen als goed voornemen?

Fietsen als goed voornemen?

Werkplaats Ronald Schot open / showroom voorlopig nog dicht

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Fietsen zorgt voor het versterken van het immuunsysteem en dat kan iedereen wel gebruiken! Stap jij dit jaar vaker op de fiets?

Het voorjaar in met een nieuwe E-Bike? Dan raden wij u aan er op tijd bij te zijn.              

De vraag naar fietsen is namelijk enorm gestegen. Ronald Schot heeft gelukkig groot ingekocht, dus bij ons grijpt u niet snel mis. Binnenkort is de hele 2021 collectie compleet aanwezig in de showroom!

E-bike is hot
Met een uitgekiend assortiment van vele verschillende merken en types E-Bikes kunt u zich bij ons uitgebreid laten informeren en verrassen over de laatste trends.                     De E-Bike is hot en heeft inmiddels vele fans. Zij weten inmiddels dat u met een     E-Bike verder, makkelijker en veiliger fietst. En niet alleen bij tegenwind. Een E-Bike staat voor duurzame mobiliteit, gezondheid, innovatie en vooral ook beleving. Als erkend BOVAG fietsbedrijf adviseren wij u graag over ons ruime aanbod en langdurige garantie en service!

Werkplaats open!
In verband met de bekende lockdown maatregelen, is onze winkel gesloten voor te shoppen of te oriënteren voor een nieuwe fiets, dit kan wel online via onze site. Achter de schermen gaan we gestaag door met reparaties en onderhoudsbeurten. Van 09.30 tot 17:00 uur is de werkplaats geopend voor het op afspraak ophalen en afgeven van fietsen.

Fietsspeciaalzaak Ronald Schot, Grote Kerkstraat 7-9, Edam-Volendam, 0299-372155 www.ronaldschot.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook