Feesttent Edam smaakt naar meer


Feesttent Edam smaakt naar meer


Vier dagen lang genoten in totaal 5.000 bezoekers van een geweldig evenement. Het eerste echte feestje in lange tijd is perfect verlopen. “Wij hebben iedereen echt zien genieten en daar zijn wij weer heel erg blij om”, verwoordt Sony de Graaf (Prinsenbar) het succes van feesttent Edam, het verlate kermisfeest aan de Singelweg.

De organisatie is uitstekend verlopen, vult Edwin Wiersema, eigenaar van de Beurs Eten & Drinken, aan. “Het laat zien wat mogelijk is in Edam!” Het festival met een zeer uitgebreid muzikaal programma haalde zelfs de landelijke dagbladen. En ook Hart van Nederland bracht een bezoek aan de feesttent. 

“Organisatorisch klopte alles en mocht er een vervolg komen dan zullen we zeker anticiperen en de organisatie nog meer perfectioneren.

”

Structureel?


Want het feest smaakt naar meer. Ook de gemeente voelt er wel iets voor om met kermis opnieuw via de feesttent een stroom aan bezoekers een leuk (vierdaags) weekend te bezorgen en daarmee de binnenstad te ontlasten. Binnenkort zullen de organisatoren het evenement evalueren met de gemeente en andere instanties. 

Financieel is het in ieder geval haalbaar, blijkt uit de grote belangstelling. Al blijft het een mega-organisatie waaraan in totaal zeker 100 mensen hebben meegewerkt om het mogelijk te maken.

Sonny , Edwin en Nikki de Graaf van N!Eventz zijn trots zijn op het resultaat. “Toen donderdag alles stond en werkte begon het genieten. Op een weiland zonder voorzieningen is in korte tijd een prachtig festivalterrein opgezet. Dat trotse gevoel is niet meer weggegaan! We hebben een enorme krachtsinspanning moeten leveren om dit voor elkaar te krijgen, maar de manier waarop de bezoekers en de bands intens genoten zorgde ervoor dat het meer dan de moeite waard was!”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook