Feestelijke diploma-uitreiking SG De Triade

Technische school in Edam noteert wederom zeer hoog slagingspercentage van 99%
Op dinsdag 3 juli 2018 werd de diploma-uitreiking van SG De Triade – school voor modern, toekomstgericht technisch onderwijs – gehouden in het Jozefgebouw te Volendam. Onder grote belangstelling van familie en medeleerlingen kregen de geslaagden hun felbegeerde diploma overhandigd. De school wist dit jaar een zeer hoog slagingspercentage van 99% te behalen.
Om 19.30 uur was iedereen aanwezig en werd de avond geopend door Jan Adels, directeur van SG De Triade. Iedereen werd bedankt voor hun inzet en motivatie. Een speciaal moment van dank voor alle ouders mocht niet ontbreken. Door onder andere de goede samenwerking met hen kon er ook dit jaar worden gesproken van een fantastisch eindresultaat.
Docent Sander Middelbeek zette de geslaagden daarna één voor één in het zonnetje en vervolgens mocht trots een handtekening worden geplaats onder de diploma’s. De slideshow met eerste klassenfoto’s van de geslaagden, gemaakt door docent Jos Lutz, zorgde voor een hoop leuke momenten. De avond werd door aanwezigen omschreven als sfeervol en geslaagd. 
SG de Triade leidt jongeren op die kiezen voor een zekere toekomst in de techniek. Naast werk in de bouw kunt u hierbij ook denken aan meubelmakers en interieurdesign, procestechniek en klimaattechnologie. Meer informatie over de opleidingen en open dagen kunt u vinden op de website: www.detriade.atlascollege.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook