Feestelijk concert van Oratoriumkoor Zang Edam – Grote Kerk Edam

Feestelijk concert van Oratoriumkoor Zang Edam – Grote Kerk Edam

DIE SCHÓPFUNG – HAYDN

Hoe is het universum ontstaan, waar komen wij vandaan? De wetenschap zoekt al eeuwen naar het antwoord en in alle culturen bestaan er de meest uiteenlopende verhalen over. Joseph Haydn gebruikte het Bijbelse scheppingsverhaal in Die Schöpfung om zijn eigen visie muzikaal vorm te geven. Een groots, meeslepend oratorium dat tegelijk een lofzang is op het leven.

Met deze prachtige muziek viert Zang Edam op zondag 11 november a.s. haar 135-jarig bestaan in de Grote Kerk van Edam. Aanvang 14.30 uur.

Bij dit concert nemen drie ervaren en alom bejubelde solisten de rollen van de aartsengelen en van Adam en Eva voor hun rekening en zorgen de professionals van het Nationaal Symfonisch Kamerorkest NASKA voor de instrumentale begeleiding.
Uiteraard staat dirigent Benjamin Bakker garant voor de subtiele onderlinge afstemming. Het wordt weer een muzikaal feest in de prachtige ambiance van de Grote Kerk dat u niet mag missen.

Kaarten à €27,50 zijn verkrijgbaar via www.zangedam.nl.
Bij Marianne Gorter Schoonheidssalon en Kathelijne’s Trouvailles in Edam.
Bij Jan Cas Sombroek in Volendam. Voor aanvang in de kerk á €30,-.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook