FC Volendam presenteert plannen voor nieuw stadion

FC Volendam presenteert plannen voor nieuw stadion

Betere trainingsfaciliteiten. Meer commerciële mogelijkheden. Meer evenementen. Betere infrastructuur in en rondom het stadion. Betere bereikbaarheid. Mooiere stadionbeleving voor supporters.

Betere samenwerking met andere sportverenigingen en het onderwijs. Het zijn allemaal wensen van FC Volendam, een club met grote ambities. We willen namelijk uitgroeien tot een stabiele eredivisionist met magnetische kracht op de regio.


Mede daarom onderzoeken we de mogelijkheid om een nieuw stadion te ontwikkelen, op een alternatieve locatie zoals bijvoorbeeld de Purmer. Achter de schermen leeft dit idee al een tijdje en we achten de tijd nu rijp om dat met onze dorpsgenoten en de regio te delen.

Ruimte om te groeien


Wij zijn ervan overtuigd dat een verplaatsing van het stadion vanuit het centrum van Volendam naar de rand van het dorp op alle fronten een enorm positieve impact zal hebben, op zowel de nieuwe maar natuurlijk ook de ‘oude’ locatie.

Met een nieuw stadion creëren we letterlijk en figuurlijk véél ruimte. Ruimte om te ondernemen en om samenwerkingen aan te knopen of te verbeteren. Met bijvoorbeeld de RKAV, andere sportclubs en het onderwijs. Tevens kunnen we het stadion ontwikkelen als de perfecte locatie voor concerten en evenementen met tien tot twaalf duizend bezoekers.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook