Expositie Oosthuizen

“Als beelden gaan spreken” is de titel van de expositie die vanaf 25 juli te zien is in de Grote Kerk van Oosthuizen. Het is het product van een inspirerende kruisbestuiving tussen de Waterlandse Kunstkring en de Dichterskring Waterland. Te zien zijn schilderijen, foto’s sculpturen, keramiek en assemblages met bijbehorende gedichten. Het gaat om eigentijdse kunst met een persoonlijk karakter.

De Waterlandse Kunstkring is een kunstenaarscollectief dat in 1999 is opgericht. De leden hebben veelal een professionele opleiding in de beeldende kunst. De Dichterskring organiseert regelmatig activiteiten zoals een Taallokaal en Poëzie in openbare ruimten waaronder gedichten in het Dijklander ziekenhuis.
Grote Kerk Oosthuizen, Raadhuisstraat 61, van 25 juli t/m 15 augustus. Donderdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur, entree is gratis. www.grotekerk-oosthuizen.nl www.waterlandsekunstkring.nl
 
Expositie Oosthuizen

Onder het motto ‘Mag Gezien Worden’ exposeren van 21 augustus t/m 11 september  vijftien leerlingen van de kunstenaars Mieke Dillo en Willem Claassen hun werk in de Grote Kerk te Oosthuizen.
Te zien zijn landschappen, stillevens en portretten in pastel en olieverf; de tentoonstelling zal worden aangevuld met diverse beeldhouwwerken.
De deelnemers komen uit Amsterdam en omgeving en zelfs (2) uit Spijkenisse. De expositie is geopend donderdags t/m zondags, 14 - 17 uur;  de toegang is vrij.
Expositie Oosthuizen

De eerste expositie van seizoen 2016 in de Grote Kerk Oosthuizen wordt verzorgd door drie kunstenaars:  Sara Schrijvers, Snjezana Bartolec en Evelien Trossél.
De op 30 april geopende expositie is te zien t/m 22 mei  (donderdag t/m zondag, 14 - 17 uur)
De toegang is vrij.
Expositie Oosthuizen

Expositie Oosthuizen
Roy Jongeling, Louis de Vries, Huub Holthuizen en Gerda van Bockxmeer verlaten
voorzichtig het platte vlak en verkennen ieder op eigen wijze de ruimte.
Grote Kerk,  Raadhuisstraat 61, 1474HJ  Oosthuizen. Open: donderdags t/m zondags, 14 - 17 uur;  toegang vrij.
Expositie Oosthuizen

Expositie Oosthuizen

In de prachtige expositieruimte van Grote Kerk te Oosthuizen zijn t/m 3 augustus 2014 beelden, tekeningen
en schilderijen te zien van Lydia Krijnen, Rob Cerneüs jr. en Doris Pappenheim.
De expositie is gratis te bezoeken donderdags t/m zondags van 14 - 17 uur.

Uiteraard is de kerk zelf ook een bezichtiging waard.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook