Exploitatie Total Oosthuizen overgenomen door GP Groot

1 juli is de exploitatie van tankstation Total Oosthuizen overgenomen door GP Groot brandstoffen en oliehandel uit Heiloo. Het tankstation bestaat uit een bemand deel (oostzijde) met een shop en een onbemand deel (westzijde), en is gevestigd aan de N247 bij Oosthuizen. Het huidige personeel komt in dienst bij GP Groot. De overname van het tankstation is een mooie aanvulling op het netwerk van GP Groot, dat nu uit 57 locaties bestaat.

Bij Total Oosthuizen kan 24/7 worden getankt. De volgende brandstofproducten zijn er verkrijgbaar: Euro 95–E10, Excellium 98–E5, Diesel, Diesel Excellium en LPG.

Zakelijk tanken
Zakelijke rijders kunnen bij Total Oosthuizen veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op meer dan 400 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie. Naast de eigen tankpas van GP Groot worden bij Total Oosthuizen onder meer de volgende tankpassen geaccepteerd: Total Card, Argos tankpas, Go Tankpas, Routex, Travelcard, Multitankcard en UTA. De GP Groot tankpas is eenvoudig aan te vragen via www.gpgroottankpas.nl.

Over GP Groot
GP Groot brandstoffen en oliehandel is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Total, Argos en NXT worden 57 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot. Sinds 1917 groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met meer dan 950 medewerkers. De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar hebben één streven gemeen: samen werken aan een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendige toekomst.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook