Exclusieve concerten in Het Koggenhuis Schardam.

Zondagmiddag 13 september treden Guus Janssen (pianist en componist) en broer Wim Janssen (slagwerk) op in Het Koggenhuis te Schardam. In het voormalige jazzcafé aan de dijk vinden weer een maal per maand concerten plaats, deze keer in een coronaproof opstelling: er staan tafeltjes, 1.5 meter van elkaar opgesteld, maximaal 12 mensen zitten op vaste plaatsen in een goed geventileerde ruimte.
Er zijn 2 concerten: eerste concert is om 13.30 (met de mogelijkheid van een lunch vooraf: de VIP- versie) en het tweede om 16.30 (met de mogelijkheid van een borrelplank achteraf).
De broers Wim en Guus Janssen spelen al zo'n 60 jaar samen als duo maar ook in verschillende combinaties met andere musici van trio (Janssen Glerum Janssen) tot operaorkest (Noach en Hierº).

Kaarten en informatie over dit concert en andere optredens: www.koggenhuis.nl: kijk bij ‘optredens/podium19’ of bel met 0299 404092
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook