Even geen bands maar wel eten afhalen en bezorgen, fluisterboten en hotelkamers

Even geen bands maar wel eten afhalen en bezorgen, fluisterboten en hotelkamers

De Harmonie bekijkt het maar positief. `Een paar weken geen live muziek en geen café , maar we gaan wel lekker eten bezorgen en af laten halen , en dan varen onze fluisterboten nog en kun je een kamer huren om `thuis`te werken `zo horen we vanaf de Voorhaven.

De sliptongen blijven vers aankomen en worden professioneel gebakken. Je kan een portie met friet en rode kool stamppot en salades bestellen op het mail adres info@harmonie-dam.nl of door even te bellen met 0299 37 16 64. Elke woensdag vanaf staat ons team klaar om een en ander goed en veilig te verzorgen.
De kosten voor dit menu zijn 19,50

Stoofpotje als afhaal diner
Op vrijdag gaan we vanaf de 23e oktober een afhaalmaaltijd laten verzorgen door onze kok Wim Doets. De komende twee weken wordt dat een hertenstoofpotje met aardappelpuree en zuurkool. Ook dit afhaal ( of bezorg ) menu is 19,50.

Fluisterboten
De fluisterboten voor de Harmonie blijven de komende weken paraat. Je kan met vier personen een mooie tocht maken door de grachten van Edam waarbij je een routekaart meekrijgt met de monumenten en bezienswaardigheden er op. De kosten zijn 20 euro per uur en reserveren kan via de site www.fluisterbootverhuur-edam.nl

De kamers
Veiliger kamers als in de Harmonie kunnen we niet bedenken. Een eigen opgang zonder dat je het hotel of café door hoeft, zonder dat je andere gasten tegenkomt, badkamer maar ook keukenblok op de kamer , koffie en thee aanwezig, ontbijt desgewenst op de kamer ! Dus wil je familie naar Edam komen voor de herfstvakantie laat ze weten dat het bij de Harmonie o.k. is ! We scoren een 8.0 bij booking.com

De kamers kan je ook tegen redelijk tarief als “thuiswerkplek” huren voor als het thuis te druk is om te werken. Er is Wi Fi en het is lekker rustig.
Voor info over de kamers kan je altijd mailen met info@hasrmonie-edam.nl

Reserveer nu voor concert later
Dan kun je ons natuurlijk steunen door nu alvast te reserveren voor de concerten later in het jaar. Mocht dat dan ook niet door gaan dan krijg je natuurlijk je geld terug als je via de site al betaald hebt. Je kan ons mooie programma inzien en ervoor reserveren op de site www.harmonie-edam.nl
Een mail naar info@harmonie–edam.nl kan natuurlijk ook.

Wat is dat dan voor moois ?
Zaterdag 21 november Micha Molthoff en Daniël van Zweden.
Violist Micha Molthoff en pianist Daniël van Zweden spelen op virtuoze wijze bekende klassieke, Roemeense, Joodse en Hongaarse thema's.

Zaterdag 29 november Pascal Michiels en Herman Temmerman (BE)
Herman Temmermankleeft niet graag een genre op zijn muziek: "Sommigen noemen het Americana. Maar dat vind ik niet kloppen. De muziek die ik maak heeft hier een voedingsbodem, in Vlaanderen. Niet in Amerika. Waar ik nog nooit kwam, en wellicht nooit zal geraken. Welk genre? Als je jong bent, en je begint als muzikant, dan doe je anderen na. Je leert. Je pikt hier en daar wat op. Je evolueert naar een eigen stijl. En telkens je iets nieuw maakt heb je het gevoel: dit heeft nog niemand gemaakt. Ook al weet je dat het wel ergens in een bepaald genre past. Maar ik vind dat je maar oprechte muziek kan maken als die wortelt in de dingen die je echt kent.

Zaterdag 5 december Ad van der Veen met zijn laatste CD
Treasure Keepers is het 14e album van Ad Vanderveen maar er is iets anders. Deze keer heeft hij alles teruggeschroefd en in overeenstemming met de tijd waarin we ons bevinden, geeft hij een optreden van iemand in eenzaamheid en wanhopig op zoek naar weer contact. Hij opent met David en Goliath, een eerbetoon aan [...]

Zaterdag 19 december Jan en Laurie Akkerman met Frank Keizer op toetsen
Jan Akkerman doet niets liever dan muziek maken voor publiek. We zijn blij dat hij in het Beauforthuis na lange tijd weer terugkeert op het podium voor een akoestisch programma!
Jan speelt samen met zijn dochter Laurie Akkerman en pianist Frank Keijzer. Jan speelt enkele solostukken en samen spelen ze hedendaagse popliedjes en ‘klassiekers’, waaronder Summertime.

Zaterdag 2 januari Ruben Hoeke en Anton Goudsmit – concert en Masterclass
Leuke unieke kans! Een masterclass van de gitaristen Anton Goudsmit & Ruben Hoeke. Zij leerden elkaar kennen tijdens enkele tournees met hun gezamenlijke vriend Jan Akkerman. Deze interactieve, unieke middag staat geheel in het teken van de gitaar, anekdotes, tips & tricks, voorspelen en meespelen en daarom nodigen we alle gitaristen uit hun instrument mee te nemen en mee te spelen! Over Ruben en Anton:
Na-afloop een hapje mee-eten? Dat kan! De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30. Graag uw dieet- of vegawensen vooraf via mail of tel. aan ons doorgeven.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook