EVC wint ook 2e bekerwedstrijd

EVC heeft ook haar 2e bekerwedstrijd gewonnen. Uit bij 4e klasser Vogelenzang, uit het gelijknamige dorp tussen Haarlem en Lisse, werd het 1-6. Net als vorige week tegen Nautilus was het 90 minuten eenrichtingsverkeer en speelde de wedstrijd zich eigenlijk alleen op de helft van onze tegenstander af.

Lang bleef het 0-0. Het was Huub van Maanen die met een mooie individuele actie na 25 minuten de score opende, 0-1. Niet veel later deed Mark Uijlenhoed dit nog eens dunnetjes over. Hij speelde zich goed vrij en rondde beheerst af, 0-2 en tevens de ruststand.

In de tweede helft was het wachten op de 0-3, maar viel het doelpunt aan de andere kant. We stonden bij een lange bal van de doelman achterin niet goed en de spits van Vogelenzang liet doelman Sjors Out van dichtbij kansloos 1-2.
Hierna knikte Brian Rossenaar uit een hoekschop vanaf de rechterkant de bal rustig in de bovenhoek (1-3) en 15 minuten later deed Dave Dijkhuizen dit uit een hoekschop vanaf de linkerkant. Nu ging de bal van dichtbij snoeihard in de kruising (1-5). Tussen deze 2 hoekschoppen door had Vince Mens met een goede loopactie voor de 1-4 gezorgd. Vlak voor tijd zorgde Brian voor de 1-6 eindstand.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook