EVC 45+ bezochten Galatasaray

EVC 45+ bezochten Galatasaray

Huseyn Evrengün wilde het al jaren: met zijn mede-veteranen van EVC naar een wedstrijd van het Turkse Galatasaray tegen Ankara Gucu. Onlangs kwam het ervan.

Elf voetballiefhebbers van EVC 45+ vlogen naar Istanbul voor deze ervaring. Huseyn: “Nu eens niet naar de Engelse competitie, maar naar de Turkse. Die is ook top..”’
Erwin Rossenaar vult aan: “We hebben ook volop toeristische hoogtepunten in Istanbul bekeken, zoals de Aya Sofia, de kerk waar de islam en christendom samen komen. Geweldig mooi. De prachtige boottocht over de Bosporus vergeet ik nooit meer.”

Onder de indruk
Ook Jack Berkhout was onder de indruk. “De supporters waren fenomenaal. Tienduizenden supporters die urenlang zingen en juichten. Zonder enige rottigheid. Wij stonden in het vak van de Ultra Aslan, de supertijgers.” Met een grote lach: “Daar voel ik me natuurlijk wel bij thuis!”


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook