Elektrische deelauto slaat aan

Slingers, serpentines en confetti. Het elektrisch autodeelproject van Stichting Duurzaam Waterland verwelkomt de 250ste (en 251ste) deelnemer. Een echtpaar heeft zich samen ingeschreven om te gaan autodelen. Reden voor een feestje.

Op de dijk naar Marken wekt de Coöperatie Windenergie Waterland met twee windmolens stroom op. Dat is genoeg stroom voor 3.000 huishoudens. De verkoop hiervan levert winst op. Daarvan mogen de inwoners van Waterland en Edam-Volendam profiteren.

Stichting Duurzaam Waterland
Met een deel van de winst worden via Stichting Duurzaam Waterland duurzame projecten gefinancierd. Zo ook het elektrische autodeelproject. Waterland heeft nu 7 (incl. 1 in Edam) elektrische deelauto’s, die de deelnemers via www.sdwaterland.nl kunnen reserveren.

Mooie mijlpaal
Het elektrisch autodeelproject is populair. De voordelen praten zich snel rond: het is gemakkelijk, goed voor de portemonnee én schoon. Met de inschrijving van het echtpaar zijn er in twee jaar tijd al 250 deelnemers. Een mooie mijlpaal. Voor het project én iedereen in Waterland en Edam-Volendam.
De deelauto voor Edam-Volendam staat in de Langemeerstraat in Edam, tegenover supermarkt Deen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook