Eindmusical de Piramide op unieke locatie!

Eindmusical de Piramide op unieke locatie!

Zoals voor zoveel scholen was het een flinke zoektocht voor de schoolleiding van basisschool de Piramide om de eindmusical van groep 8 alsnog uit te laten voeren voor publiek. Op de boerderij van de familie de Boer aan de Kooiweg werd een bijzondere locatie gevonden. Met het geluid van koeien op de achtergrond werd een mooie voorstelling neergezet!

´Hoeve Doeve Willem´ is een mooie plek, even buiten Edam. Manuela Lezaire en Remco Homan, leerkrachten groep 8, zijn dankbaar en opgetogen dat het afscheid van de 12-jarigen hier kon plaatsvinden. “De eigenaren hebben kinderen op onze school en boden de plek aan. Deze superleuke klas verdient het ook om op een mooie manier af scheid te nemen.”

Met hulp van veel ouders werd de ruimte ingericht alsof het een echt theater was! Het licht en geluid was beschikbaar gesteld door De Toverbal. “De kinderen hebben zelf de rollen ingevuld en fantastisch gespeeld! Tijdens het optreden vlogen de zwaluwen over de hoofden dwars door de schuur. En hoorde je om je heen het geluid van de kalfjes en koeien. Dat maakte het extra leuk!”

De voorstelling ´The Choice´ ging over een winkelcentrum waar je via kassabonnen prijzen kon winnen. `Iedereen was vol lof over het spel.` Deze locatie was ronduit uniek!`


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook