EHBO blijft actief voor lokale samenleving!

EHBO blijft actief voor lokale samenleving!


Na een lange periode waarin alle activiteiten op een laag pitje stonden, hield de Edamse EHBO-vereniging recent haar 73e jaarvergadering.

De vereniging heeft financieel moeten inleveren, gezien er geen evenementen (20x) plaatsvonden, dus geen inkomsten.

Het voorstel om de contributie met vijf euro te verhogen heeft goedkeuring van de leden gekregen. 30 euro wordt nu 35 euro per jaar.

Kosten als huur, afdracht bond bestuur en diploma verlengingen zijn doorgegaan.

Bij de bestuursverkiezing waren er geen mutaties.  Alleen gaf  voorzitter Piet Klok aan over twee seizoenen te stoppen.

Gestart is met reanimatie oefenavonden en een nieuwe cursus beginners - verband leer-- herhalingsoefeningen en drugs- en alcohollessen in basisschool de Trimaran.

Praktijkoefeningen vinden plaats in de praktijkruimtes van de Triade. Voor het AED project vraagt de afdeling leden of geïnteresseerden die helpen willen met het controleren van AED apparaten die op verschillende locaties geplaatst zijn.

Piet Klok tenslotte: “We hadden ook wat te vieren met jubilaressen 25 en 40 jaar bij de Edamse EHBO vereniging. En met de nieuwe coronaregels in acht vinden alle EHBO lessen gewoon doorgang in het seizoen 2021/2022, mits er van de regering nieuwe maatregelen worden opgelegd.”
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook