Eerste ‘Edam Bubble’ succesvol

Eerste ‘Edam Bubble’ succesvol

Hij woont sinds drie jaar in Edam, heeft een maand geleden een werkruimte betrokken op het industrieterrein en kwam er achter dat in zijn nieuwe stadje veel mensen werkzaam zijn in ‘de media.’ Een oproep in de Stadskrant en een uitnodiging zorgden voor maar liefst 78 reacties. Ruim 50 daarvan waren vrijdag aanwezig bij de eerste informele ‘Edam bubble’, bedoeld om te netwerken.

Flavio Pasquino, zelf filmmaker in een nichemarkt (het vastleggen van wielerwedstrijden voor toptalenten) kreeg vrijdag complimenten voor zijn gastvrije onthaal.

Op een ludieke manier vroeg hij de aanwezigen even kort naar voren te stappen om zich voor te stellen. Schrijvers, uitgevers, vormgevers, regisseurs, producers, licht en techniek, editors, drukwerkbegeleiders, designmakers, fotografen, decorontwerpers en stylisten: Edam herbergt vele tientallen inwoners die werkzaam zijn in de mediawereld, soms in dienst, doorgaans als zelfstandige.

Zij gebruikten de namiddag en avond om kennis te maken of bij te praten. De gastheer keek ondertussen ontspannen toe. “Ik wil zo nu en dan een bijeenkomst organiseren. Zodat mensen met elkaar in gesprek kunnen of ideeën uitwisselen. Lang niet iedereen kent elkaar. Het is altijd inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten. Wie weet komt daar ook weer iets moois uit.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook