Een goed Kerstverhaal op tafel

Een goed Kerstverhaal op tafel

Natuur- en groentewinkel Gerard Visser komt met een goed kerstverhaal op tafel. Het is en blijft wikken en wegen om in de overdaad mee te gaan of te kiezen voor een kerst met kwaliteit. Een goed kerstverhaal op tafel is er een met duurzame producten en een stukje gemak zoals Natuur- en groentewinkel Gerard Visser het aanbiedt.

Een keur aan biologische producten van vers tot verzorging. En op gebied van groente en fruit kunt u zich helemaal laten ontzorgen.

Alle soorten groente, fruit en aardappels kunt naar u gewenste hoeveelheden en maten geleverd krijgen. Een groot duurzaam pluspunt is dat hierdoor niet extra wordt weggegooid.
En zeg nou zelf…. Het is toch veel gezelliger om te borrelen met de gasten dan continu in de keuken bezig te moeten zijn.

Nieuw voor de feestdagen zijn de Kerstsaladeschaaltjes en Kerstgourmetschaaltjes. Prachtig opgemaakt met een heerlijke garnering. U kunt ze zo op de kersttafel zetten. Vanaf twee personen kunt u kiezen uit bijna 20 soorten salades en 8 soorten groenten voor te gourmetten.
En: kwaliteit, kwaliteit! Het blijft hèt aandachtspunt voor Gerard Visser. Ook met Kerst. De beste exoten, slasoorten, paddenstoelen, Hollandse aardbeien en allerlei groente. Voor het beste vers is Natuur- en groentewinkel Gerard Visser hèt adres!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook