Edams Mannenkoor Excelsior geeft Jubileumconcert

Edams Mannenkoor Excelsior geeft Jubileumconcert

t
Het Edams mannenkoor Excelsior bestaat 100 jaar en geeft een Jubileumconcert op 17 oktober in de Grote Kerk, Grote Kerk straat 57 Edam, aanvang 14.30 uur. Tijdens dit concert treden ook op het Kletzemorkest Di Gojim en de solisten Andrea Vos, sopraan en Hans van Niekerk, bariton. Dit alles onder leiding van dirigent Roland Bosma.

Toegangskaarten zijn € 15,- per persoon maar u kunt ook kaarten via de mail bestellen, excelsior-edam@live.nl  De bestelde kaarten liggen dan klaar voor aanvang van het concert.
Er zijn voor het jubileumconcert enige Israëlische volksliederen ingestudeerd die het koor samen met het Kletzemerorkest Di Gojim gaan zingt. Er worden ook bekende Wolga lied en Mnogaja Ljeta gezongen.

Het concert is volgens de geldende Covid 19 regels dus met een QR code en een identiteitsbewijs. 
Omdat Excelsior 100 jaar bestaat  wordt tijdens het concert de nieuwe koorkleding gedragen.

Stemgroepen
Excelsior is een vier stemmig mannenkoor en zingt Russische-, Duitse, Franse- en Italiaanse liederen. Er wordt iedere donderdag gerepeteerd van 20.00 uur tot en met 22.00 uur in de Hulpkerk, Grote Kerk straat, Edam.
Meer informatie. Zie www.edams-mannenkoor-excelsior.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook