Edams mannenkoor Excelsior begint weer met zingen

Edams mannenkoor Excelsior begint weer met zingen

Wij, het Edams mannenkoor Ecxelsior, opgericht in 1921, beginnen weer met Covid-19 proof zingen/repeteren. In deze bijzondere tijd gaan wij repeteren in de Grote Kerk, Grote Kerkstraat, Edam. Onze eerste repetitie was donderdag 27 augustus en vervolgens elke donderdag avond.

Om Covid-19 proof te repeteren staan/zitten wij op ruime afstand van elkaar. Wij beginnen met een half koor en zingen in stemgroepen. De tenoren 1 en 2 zingen van 19.45u tot 20.45 u en de baritons en bassen van 21.00 u tot 22.00 u. In het voorportaal van de kerk staan ontsmettingsmiddelen en er is een looproute aangegeven. De repetitie wordt gehouden voor het koorhek in de Grote Kerk.Als blijkt dat de Covid-19 onder controle is gaan wij weer zingen in de Hulpkerk, Grote Kerkstraat 57, Edam. In 2021 bestaan wij 100 jaar en geven wij diverse concerten. Wij beginnen met het instuderen van nieuwe werken voor ons jubileumjaar. Ons repertoire bestaat uit Russische-, Franse-, Duitse-, en Italiaanse liederen welke vierstemming worden gezongen. Wij zingen met veel plezier. Wilt u meezingen met een mannenkkoor? Kom op een repetitie avond de sfeer proeven!
Voor meer informatie; zie onze website: mail@edamsmannenkoor-excelsior.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook