Edammerdag in Ontmoetingcentrum De Meerwijk

Al vele jaren wordt in het ontmoetingcentrum voor ouderen in Edam de Volendammerdag gevierd. Het werd tijd ook aandacht te besteden aan  Edam. Op 20 augustus was het zover.

Onder de bevlogen leiding van Maris Christina en Suzan Butter werden de bezoekers verwelkomd met muziek van Maisa van der Kolk, heerlijke kaashapjes en een glaasje advocaat, geserveerd door de vrijwilligers Lenny, Bep en Jannig.

Stadsfeesten
De boeken van Jan Bouwes met oude foto's van Edam gingen rond, natuurlijk het grote fotoboek van de festiviteiten rond de Stadsfeesten 650 jaar Stadsrechten, de feestvlag hing en een aantal kostuums die tijdens de feesten werden gedragen werden bewonderd. Iedereen zong vrolijk het Speeltorenlied, wat het mooie Edam bezingt, mee. Een enorme schaal met pannekoeken sloot dit feest af, wat zeker voor herhaling vatbaar is.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook