Edam-Volendam wordt avontuurlijker!

Wethouder Vincent Tuijp kreeg vorige week donderdag steun en enthousiaste reacties voor en over de plannen om de speelplaatsen in de gemeente aantrekkelijker te maken. De nuances volgen na overleg met de buurt maar op hoofdlijnen komt er veel meer ruimte voor avontuur en spanning. Diverse kleine speelplekken zullen verdwijnen.

Maar zelfs de voorzieningen die verdwijnen, blijven nog wel even staan. Uiteindelijk is het plan gebaseerd op een periode van jaren.

De VVD kwam evengoed met een motie om een van de vijf geplande opheffingen in Edam-Zuid alsnog te behouden voor de buurt. Die motie kregen brede steun. Ook is er in Warder inmiddels wel een plek gevonden voor speeltoestellen. Na een stuk in het NHD bleek de eigenaar van het Jacob Hoperf open te staan om enkele voorzieningen te plaatsen.
Ook heerste er in de raad tevredenheid over het feit dat in Beets nu ook een plek wordt ingericht voor de jongste jeugd!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook