Edam-Volendam: ‘Sporten mag vanaf 29-4 maar wacht er nog even mee!’

Veel aanbieders zoals binnensportverenigingen, sportscholen en maatschappelijke instellingen staan te springen om sportactiviteiten aan te bieden. En dat vinden we geweldig! Maar u moet nog even geduld hebben.

29 april

De mogelijkheid wordt echt straks aan iedereen geboden om iets te starten voor de jeugd. Maar om dit voor een ieder mogelijk te maken worden afspraken gemaakt en spelregels/richtlijnen opgesteld. Richtlijnen waar we met elkaar aan moeten voldoen om weer te kunnen sporten. Dit heeft even tijd nodig.

Duidelijkheid

Zoals al eerder aangegeven komt de gemeente begin volgende week met meer informatie over hoe dit georganiseerd moet worden. De verenigingen informeren dan hun leden over de nieuwe spelregels en afspraken. En ook voor alle andere partijen zijn dan de richtlijnen klaar. Dus nog even pas op plaats en op naar de 29e!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook