Edam tijdens Kaaspop regionale muziekstad!

Korenfestival Edam 18 mei

Op 18 mei is alweer de 4de editie van het korenfestival in Edam. Ook deze keer in de Nicolaaskerk aan de Voorhaven. Het belooft een spektakel te worden. Een gevarieerd programma met een scala aankoren zullen zich presenteren.

Uit de regio maar ook van verder weg, zoals bijvoorbeeld The New land Singers uit Lelystad, Politie Vrouwenkoor Sirenen uit Den Haag, Mannenkoor La Renaissance uit Tilburg, een willekeurige greep uit het aanbod van koren. "Carocoro" uit Rome geeft het festival een internationaal tintje. Sommige koren maken er een dagje Edam van en vallen met hun neus in de boter, niet alleen is er het korenfestival maar ook Kaaspop. 18 mei staat Edam in het teken van muziek!

De 25 koren zijn ingedeeld in 4 blokken van 2 uur, per blok 6 koren. Ieder koor zingt 20 minuten. Ieder blok wordt afgesloten met het gezamenlijk gezongen "As long as I have Music".  Wil je weten welke koren optreden? http://korenfestivaledam.nl/informatie 

Het festival begint om 10.30 uur en om 22.00 uur zullen de laatste akkoorden klinken. Voor de vrijwilligers van St. Caecilia en Projectkoor Edam, bijgestaan door familie en kennissen, wordt het een lange dag maar ook een dag die energie en voldoening zal geven. Voor € 2,- kan je de hele dag van de muziek genieten. In de tuin van de pastorie kan je terecht voor een kopje koffie/thee, een glaasje fris of wat sterkers. Ook kan je hier een broodje  kopen.
De organisatie ligt opnieuw in de handen van Sonja Tol.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook