d’Ye speelt ‘De Gelaarsde Poes’

Er wordt nog druk gerepeteerd, maar binnenkort zet toneelvereniging d’Ye een gezellige familievoorstelling op de planken: ‘De Gelaarsde Poes’ van Don Duyns, oorspronkelijk geschreven voor het RO Theater. Hij stak het aloude sprookje van de gelaarsde kat in een modern en muzikaal jasje.

Een vrolijke en humoristische voorstelling voor jong én oud.
De uitvoeringen zijn op vrijdag 20 en 27 maart (20.00 uur), zaterdag 21 en 28 maart (20.00 uur) en zondag 22 en 29 maart (14.00 uur) in De Singel. Kaarten kosten € 11 (donateurs € 7) en € 6 voor kinderen t/m 12 jaar, vanaf nu te bestellen via www.dyespeelt.nl/winkel.

Mahogany Sessions
Luyi (16), heeft bij de finale van het Prinses Christina Jazz Concours op 1 december 2019 de 2e prijs gewonnen in cat.2 en de Laureatenprijs. Tot haar grote verrassing is de Metropole Orkest Prijs haar ten deel gevallen; ze mag met dit prestigieuze orkest de studio in voor een opname!

Op hele jonge leeftijd al luisterde ze veel naar Amy Winehouse, een prachtig voorbeeld voor haar. Luyi : ‘Later wil ik graag net als Amy jazzmuziek maken met wat pop gemixt met mijn eigen band’.

Gijs Turkenburg (18) zal haar begeleiden op piano, hij studeert jazzpiano in het laatste jaar bij dezelfde opleiding. Zijn grote inspiraties zijn Bill Evans, Oscar Peterson en natuurlijk Herbie Hancock. Hij speelt voornamelijk bebop en traditionele swing maar vindt het ook te gek om moderne jazzpiano stukjes te spelen.
Zondag 16 februari staan zij in Mahogany Sessions. Aanvang: 16.00 uur.Toegangsprijs: € 5,-.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook