Drie grote gezondheidsonderzoeken van start

Recent startte GGD Zaanstreek-Waterland 3 grootschalige onderzoeken naar gezondheid en leefstijl van kinderen (van 0 tot 12 jaar), volwassenen (vanaf 18 jaar) en senioren (vanaf 65 jaar) in de regio Zaanstreek-Waterland. De GGD doet deze onderzoeken iedere 4 jaar, dus ook nu in corona-tijd.

Iedereen die de vragenlijst invult maakt kans op een step, sonosbox of een midweek weg. De resultaten van de onderzoeken worden medio 2021 gepubliceerd op www.ggdzw.nl.

Is het belangrijk om mee te doen?
Met de resultaten van dit onderzoek kunnen de gemeenten en de GGD de zorg en activiteiten zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoeften van de inwoners. De onderzoeken geven antwoorden op vragen als: Komen bepaalde gezondheidsproblemen in onze gemeente vaker voor dan elders in Nederland? En passen de voorzieningen bij wat mensen nodig hebben om zo gezond mogelijk te leven. We doen dit onderzoek iedere 4 jaar, Meer informatie over de drie onderzoeken vindt u op www.ggdzw.nl/gezondheidsmeter en www.ggdzw.nl/gmkind.

Inwoners die geen uitnodiging ontvangen, maar wel willen deelnemen aan andere gezondheidsonderzoeken van de GGD kunnen zich aanmelden voor het panel! Dit kan via www.ggdzw.nl/panel.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook