Donderdag 17 mei: Nico Dijkshoorn en The Hank Vife

De Harmonie presenteert op deze donderdag Nico Dijkshoorn & The Hank Five, een avond gevuld met blues, soul, country en rocknummers die versierd worden door de typische anekdotes, verhalen en eerbetonen van Nico Dijkshoorn.
Nico Dijkshoorn is voornamelijk bekend als auteur, columnist en dichter, onder andere van zijn wekelijkse optredens bij De Wereld Draait Door. Wat minder mensen weten is dat hij ook een muzikant is. Met zijn powertrio The Hank Five komt hij op deze avond naar de Harmonie . De avond wordt verder gevuld met live muziek, gedichten en verhalen van Nico Dijkshoorn. kaarten te verkrijgen via www.harmonie-edam.nl

Zondag 20 mei: ‘1925’
De mannen van 1925 komen helemaal uit Zuid-Afrika, om op een aantal plekken in Nederland te spelen, waaronder de Harmonie in Edam.

Naast hun Zuid-Afrikaanse liedjes zullen ze ook covers spelen en een aantal BeeGees tribute sessies. Ze zijn inmiddels in Zuid-Afrika erg beroemd geworden!

Donderdag 24 mei: Masterclass door Ruben Hoeke & Ralph de Jongh!
Beide muzikanten zullen uitweiden over de muziek in de ruimste zin des woords. Over hun gitaren, versterkers , riffs en effecten. Waarom juist die apparatuur? En wat drijft ze als muzikant? Hoe stel je een band samen en wat komt erbij kijken als je een plaat opneemt? En hoe gaat dat met reizen, repeteren en management?
Uiteraard zullen ze spelen en is er zelfs een mogelijkheid met ze mee te jammen. Vergeet dus niet je instrument mee te nemen!

Aanvang 20:00 uur. Entree: 15 euro  inclusief masterclass. 10 euro voor concert 21.15 uur.
Kaarten www.harmonie-edam.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook