Diverse bedrijven nemen intrek in oud kaaspakhuis

Diverse bedrijven nemen intrek in oud kaaspakhuis

Sinds begin januari zijn op de eerste verdieping van het voormalige kaaspakhuis aan de Voorhaven 129 in Edam diverse inwoners bedrijfsmatig actief. Naast de Stadskrant heeft uitgever Ron Smit zijn bedrijf LM Publishers hier gevestigd. Ook het grafisch bureau van Gonny Springer en Peter Jan van Dijk, Graphic Box, muziekprogrammeur en organisator Frank van den Berg en Jelle Glas, internationaal sales manager voor een nautisch bedrijf uit Antwerpen, hebben een werkplek in het pand.

Graphic Box is een grafisch bureau dat bij de lokale inwoner bekend is van de uitgave ‘Verrassend Winkelen’. Het bureau is tevens drukwerkbegeleider voor zowel bedrijven als particulieren.

Ron Smit geeft boeken uit over wereldwijde kunst en cultuur, landen informatie, duurzaamheid en ontwikkelingsvraagstukken. Met bijzondere belangstelling voor Suriname, De Antillen en Indonesië .

De Stadskrant, in eigendom van Luc van den Berg, geeft 26 keer per jaar een huis-aan-huis krant uit in Edam-Volendam en ontwikkelt als uitgeverij ook zelf producten.
Op de tweede verdieping heeft voormalig vormgever van de Stadskrant, Peke Kuiken, een schildersatelier ingericht.

Op de begane grond wordt uiterlijk 1 maart een winkel geopend, een initiatief van Frank en Luc van den Berg. Een interieur- en cadeauwinkel in samenwerking met styliste Marijke Schipper en Peter Eijkelboom die hun werkzaamheden hebben gebundeld in Studio Marijke Schipper. Ook zullen er langspeelplaten en pick-ups worden verkocht.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook