Dik Trom zoekt schrijftalent!

EN TOEN?... is het thema voor de Kinderboekenweek 2020, waarbij kinderen de geschiedenis induiken.
Met dit thema als uitgangspunt, organiseert het Schooltje van Dik Trom een wedstrijd voor volwassen schrijftalenten uit de regio die nog niet eerder een kinderboek hebben uitgebracht.

De gemeente Edam-Volendam heeft een stipendium van € 1000,- beschikbaar gesteld voor de winnaar en die mag bovendien een week logeren in een B&B in Etersheim om het manuscript uit te werken.

Een vakjury beoordeelt wie de 5 beste ideeën heeft. De genomineerden mogen het hoofdstuk voorlezen aan een kinderjury, die de winnaar bepaalt. De uitreiking vindt plaats tijdens de Kinderboekenweek in het Schooltje van Dik Trom in Etersheim (Oosthuizen).

Schrijvers in spé worden uitgedaagd om voor 1 juni 2020 een synopsis, inclusief een eerste hoofdstuk voor een kinderboek te sturen naar info@hetschooltjevandiktrom.nl.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook