Dijk geheel autoluw

Coalitiepartijen Lijst kras, VVD, CDA en Zeevangs Belang hebben tijdens de laatste raadsvergadering een motie ingediend waarin het gemeentebestuur verzocht wordt onderzoek te verrichten naar de mogelijkheden om zowel het Noordeinde, de Haven als het Zuideinde het hele jaar door autoluw te maken.

Op dit moment is genoemd gebied autoluw gedurende de periode 1 april tot 1 november. Tussen 11.00 en 23.00 uur is bestemmingsverkeer welkom. Daarvoor zijn verzinkbare palen aangebracht.
Aangezien het ook op andere momenten in het jaar druk kan zijn op en rond De Dijk wordt onderzoek naar verdergaande maatregelen gevraagd.
De oppositiepartijen steunden de motie. Al gaat het GroenLinks nog niet ver genoeg. De partij die decennialang hamerde op een autovrije Dijk, wil het liefst al het autoverkeer weren rond de Haven.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook