Dienstregeling EBS Waterland 


Vanaf heden verandert de dienstregeling van EBS in de concessie Waterland. De EBS bussen gaan weer zo veel mogelijk rijden, volgens een maximale dienstregeling die wordt aangevuld met 'maatwerk'.   

De aanpassingen van de dienstregeling passen bij de versoepeling van de maatregelingen tegen Corona die op 1 juni is ingegaan. Dat betekent dat er meer reizigers van het OV gebruik kunnen maken. Maar ook nu geldt nog: gebruik het OV alleen voor noodzakelijke reizen. 

Reizigers wordt aangeraden om de spits en drukke tijden of plaatsen zoveel mogelijk te vermijden. Mondkapje verplicht in OV Voor reizigers van 13 jaar en ouder is vanaf juni een mondkapje verplicht in het OV. 

Je moet daarbij als reiziger zelf zorgen voor een (niet-medisch) mondkapje. Zonder mondkapje riskeer je een boete van € 95,-. Vooralsnog kunnen reizigers alleen achterin de bus in- en uitstappen. In de EBS-voertuigen en bij haltes en verkooppunten geven stickers, posters en tv-schermen informatie over alle maatregelen die gelden voor het reizen met het OV. 
Meer informatie is te vinden op ebs-ov.nl en in de reisplanner van onder andere OV9292. 


BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook