Diana Zwagerman nieuwe algemeen directeur van Archie

Diana Zwagerman nieuwe algemeen directeur van Archie

Oosthuizen, Diana Zwagerman is per 1 oktober 2020 de nieuwe algemeen directeur van CRM-softwareleverancier Archie. Ze neemt het stokje over van Dik van Bommel, die het bedrijf de afgelopen 25 jaar door de vele veranderingen in de markt heeft geleid.

Zwagerman was hiervoor de HR-manager van Archie en al jaren de rechterhand van Van Bommel. Ze zegt: “In mijn rol als HR-manager was verbindende communicatie heel belangrijk. Die verbinding ga ik als algemeen directeur nu ook met de buitenwereld zoeken. We zullen meer naar buiten gaan treden als dé Nederlandse CRM-leverancier die weet hoe belangrijk het is voor bedrijven om één van hun belangrijkste assets – hun klantgegevens – op een duurzame manier te beheren en veilig en vertrouwd op te slaan in een Nederlandse cloud.”

Vrouwelijk leiderschap
Van Bommel blijft als technisch directeur betrokken bij Archie. Hij noemt dit het juiste moment om een stapje terug te doen. “Ons nieuwe product Archie CRM El Dorado is goed ontvangen door onze bestaande klanten. We hebben een nieuw pand gekocht en dat kortgeleden betrokken. Nu breekt de periode aan dat we met passie en energie de bekendheid van Archie El Dorado gaan vergroten en nieuwe klanten aantrekken. Diana heeft de kwaliteiten en capaciteiten om dit te doen. Juist in deze tijd, waarin verbinding belangrijker is dan ooit, komt haar vrouwelijk leiderschap tot zijn recht.”

Relatiebeheersoftware voor marketing sales en service
Archie CRM El Dorado is intuïtieve en datagedreven relatiebeheersoftware voor marketing, sales en service. Je brengt er relatienetwerken mee in kaart, kunt prospects door het hele lead nurturing- en salesproces leiden, en je houdt tijdens de serviceperiode de vinger aan de pols zodat je snel cross of up-sell kansen kunt ontdekken. Kijk voor meer informatie op www.archie.nl.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook