Derde Regionale Duurzaamheidsbeurs actueler dan ooit

De Regionale Duurzaamheidsbeurs 2018 komt er weer aan! Op zaterdag 6 april vindt deze plaats in sporthal De Kloek, aan de Insulindeweg in Middenbeemster. Dit jaar ondersteund door maar liefst zeven gemeentebesturen: Edam-Volendam, Beemster, Purmerend, Landsmeer, Waterland, Oostzaan en Wormerland. Het thema is immers actueler dan ooit!

De beurs staat bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. Regionale bedrijven en organisaties tonen hun producten en diensten. Overheden vertellen over subsidiemogelijkheden. Natuurorganisaties geven voorlichting en prikkelen om in actie te komen. Scholen tonen educatieve projecten. Een beurs, kortom, waar consument en aanbieders elkaar in een inspirerende omgeving ontmoeten.

Dit jaar staat de discussie over aardgasloos wonen en werken centraal. In vele presentaties worden achtergronden en concrete mogelijkheden belicht.

De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Natuur en Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt op het streven van de overheid naar een aardgasloze toekomst. Op welke manier kunnen we daar komen en hoe kunnen overheid en ondernemers hierin ondersteunen? Waarbij ook gedacht wordt aan de mogelijkheden voor mensen met een kleine beurs.

Ondernemers, organisaties en particuliere initiatieven uit de bovenstaande gemeenten zijn van harte welkom om met hun product, dienst of informatie op deze beurs te staan. Deelname is gratis. Voor een kraam en standaard presentatiefaciliteiten wordt gezorgd.

Bedrijven en organisaties kunnen zich aanmelden voor een gratis kraam of standruimte via info@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl
Meer informatie vindt u op www.regionaleduurzaamheidsbeurs .nl

Contactpersoon organisatie: Wil Spanjer, wilspanjer@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl, tel 06 2320 4240.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook