Dennis Burke & Soulmachine in de Gevangenpoort

De leukste soulband van de regio en veel verder speelt dinsdag 1 januari in de Gevangenpoort. Vanaf 16.00 uur is het feest. Het concert is gratis!

Dennis Burke begint al vroeg met zingen en wint op jeugdige leeftijd het Surinaamse Songfestival. Op 18-jarige leeftijd komt hij naar Nederland en trekt met de Dutch Rhytm Steel & Showband door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarna is hij frontman bij diverse bands, waaronder Coconara (reggae, soul, funk, calypso), Blues DeVille (met Kees Dusink), The Soulsurvivors en Dennis Burke Rhytm & Soulband en treedt op met grootheden als Arthur Conley en Billy Paul. Dennis heeft een zonnig karakter en houdt niet van problemen.

Soulmachine  is de vaste begeleidingsband van Dennis waarbij de groove en dansbaarheid garant staan voor een spetterende performance. Diverse ervaren (sessie)muzikanten die elk een rijke muzikale historie achter zich hebben.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook