Deen Edam sluit vrijdag 24 september

Deen Edam sluit vrijdag 24 september


Met de overname van alle Deen Supermarkten door drie grote partijen komt een einde aan de lange geschiedenis van dit familiebedrijf. In Edam sluit de winkel 24 september om ongeveer anderhalve week later open te gaan als Albert Heijn. In de tussentijd zullen klanten elders terecht moeten. Alles overig onder voorbehoud.

Een woordvoerder vertelt dat de overname binnen de gemeente zoveel mogelijk zal worden afgestemd. Edam-Volendam telt vier Deen filialen. Albert Heijn, Dekamarkt en Vomar zijn de ketens die deze vier winkels verder gaan invullen.
“Hoewel we onze best doen zal overlap niet te vermijden zijn.”


Communicatie


Verdere communicatie zal verlopen via een folder en in de winkel. Voor doelgroepen – waaronder alleenstaande ouderen -die echt afhankelijk zijn van de winkel wordt het raadzaam om voor 24 september wat extra’s in huis te halen. “We verwachten niet dat er gehamsterd gaat worden, maar mocht dit het geval zijn dan pakken we dat zeker op!”De producten worden tot het laatst zoveel mogelijk aangevuld.  “Maar de laatste dagen zal de winkel lager worden. Dat is onvermijdbaar.”

BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook