De Waterdam bijna weer als nieuw!

De Waterdam bijna weer als nieuw!

Nog niet alles is klaar maar de grootschalige renovatie van zwembad De Waterdam is bijna afgerond. Inmiddels wordt er na een lange hete zomer in het instructiebad al weer gezwommen. Het recreatiebad volgt snel!

Rond de kleedkamers is het nog even improviseren voor de bezoekers van De Waterdam. De meeste kleedhokjes moeten nog worden opgetrokken. En ook Eugène de la Cour, beheerder van de kantine, moet nog even geduld hebben. Eusi’s Poolbar wordt eveneens flink vernieuwd en al enkele maanden werkt hij bij het buitenbad vanuit een gehuurde rijdende verkoopwagen.

Vlak na de Volendammer kermis moet ook het recreatiebad, waar afgelopen week nog flink getegeld werd, weer in gebruik worden genomen. Maar de zwemlessen zijn inmiddels weer volop gestart.

Later komen er nog speciale tegenstroombaden voor lange afstand zwemmers en zal de verbinding met de in aanbouw zijnde sport De Seinpaal worden afgerond. De sporthal moet ergens in november worden opgeleverd.

Het zwembad zelf heeft – ondanks de sluiting van de binnenbaden – de beste zomer in tien jaar achter de rug. Alles natuurlijk het gevolg van de enorm warme zomer. Met alle doorgevoerde vernieuwingen en vervangingen zit het ook voor het binnenbad wel goed de komende jaren!

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook